Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ

IMG_1434

Ο Στρατηγός, μίλησε κυριολεκτικά στην ψυχή κάθε Καλαβρυτινού και κάθε Έλληνα που βρέθηκε στον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας την 25η Μαρτίου 2013 στην Αγία Λαύρα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής.

Τρείς φορές διέκοψαν οι παρευρισκόμενοι τον ομιλητή με θερμά χειροκροτήματα.

Απλές καθημερινές αλήθειες δοσμένες από τον Αγαπητό σε όλους Στρατηγό κ Γιώργο Παπαδημητρόπουλο, με τρόπο κατανοητό, ουσιαστικό και πάντα στο κέντρο της ουσίας των πραγμάτων.

Τόσο οι Καλαβρυτινοί που άκουσαν την ομιλία αυτή όσοι και όλοι οι παρευρισκόμενοι Φίλοι των Καλαβρύτων είπαν τα καλύτερα σχόλια για όσα είπε ο Στρατηγός.

Θα μπορούσαμε να του δηλώσουμε τίτλο «Το μανιφέστο της Ελληνικής Ψυχής».

Η Παγκαλαβρυτινή Ένωση Συγχαίρει τον κ Παπαδημητρόπουλο και του εύχεται πάντα να μας παρασύρει σε στιγμές που μένουν χαραγμένες στην ψυχή μας.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ

«1821 – ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ – ΕΛΛΑΔΑ 2013»

Σεβασμιώτατε, Άγιε Ηγούμενε της Μονής Αγίας Λαύρας, κύριε εκπρόσωπε της Κυβέρνησης, κύριε Περιφερειάρχα, κύριε πρώην Υφυπουργέ, κύριε Δήμαρχε, κύριε Αντιδήμαρχε Πατραίων, κύριε Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, κύριοι εκπρόσωποι στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, κύριοι εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, αγαπητοί συμπατριώτες, κυρίες και κύριοι, ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση να είμαι σήμερα ο κύριος ομιλητής, εδώ στο ιστορικό μοναστήρι, κάτω από τον πλάτανο, που σαν παιδί έζησα στιγμές ανεπανάληπτου πατριωτικού κάλλους, εκείνα τα μαθητικά μου χρόνια και για όσους δεν γνωρίζουν, γεννήθηκα και μεγάλωσα, σ’ εκείνο το χωριό που βλέπετε απέναντί σας, το Σκεπαστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *