ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

PDE

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ» Α.Ε. της Π.Δ.Ε. και η Αναπτυξιακή ΑΧΑΪΑ AE διοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 και ώρα 19.00 στην Αθήνα, ξενοδοχείο Stanley με σκοπό την ενημέρωση για :

την 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 3: «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του ΠΑΑ ΕΛΛΑΔΑ 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

O k Κατσιφάρας στην Εσπερίδα

Ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας απεύθυνε χαιρετισμό και στην συνέχεια οι εκπρόσωποι των φορέων διαχώρισης των προγραμμάτων ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις προοπτικές και δυνατότητες που δίνονται.

Παρέστησαν επίσης η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας κ Μαράτου Διονυσία, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ Αγγελόπουλος

Η ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ παρέστη στην εκδήλωση με τον Πρόεδρο της κ Δημήτριο Βαρβιτσιώτη, την Γενική Γραμματέα της κ Κωνσταντινίδου Δήμητρα και τον ειδικό γραμματέα κ Αργύρη Λάγιο και τον κ Βασίλη Τακτικό.

Η εκδήλωση κρίθηκε ως επιτυχής και παρά το γεγονός ότι ο χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση των προσκλήσεων είναι περιορισμένος εν τούτοις διαφάνηκε ενδιαφέρον πολλών για επενδύσεις στις περιοχές που αφορούν οι προκηρυξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *