Ανακοίνωση – Κάλεσμα στην ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

ΠςΕΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, προσκαλεί όλους τους πατριώτες, τους οικείους και τους φίλους τους, να ζωντανέψουν και φέτος με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, την Ετήσια Χοροεσπερίδα για το 2016 που θα γίνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) Αθήνας στο ΣΑΡΟΓΛΕΙΟ, Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης με ώρα προσέλευσης 11.30 -12,00 πμ.

Στην κατά γενική ομολογία μοναδικής ομορφιάς και αρχοντιάς Μεγάλη Αίθουσα Τελετών της ΛΑΕΔ, να ξανανταμώσουμε για ένα δυναμικό ξεκίνημα του νέου χρόνου. Η συμμετοχή καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί, Καλαβρυτινών και φίλων μας, θα προσδώσει τον εναγκαλισμό και τη θέρμη, που με τη βούληση μας ανέκαθεν προσφέραμε για τη διαφύλαξη της δράσης των Καλαβρυτινών Πατριωτικών Συλλόγων και όλων των φίλων μας.

Να είμαστε όλοι εκεί για να συνοδοιπορήσουμε μέσα από την ενότητά μας, στις ιστορικές παραδόσεις του τόπου μας και στις αξίες μας, για να αντλήσουμε την ψυχική δύναμη που θα μας χρειαστεί στη δύσκολη αναμέτρηση με την πραγματικότητα. Παρά την οικονομική στενότητα, ο πλούτος της συμμετοχής όλων μας είναι αυτός που θα δώσει το χρώμα και την ουσία που θα εμπνεύσει τη δράση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης για ένα δημιουργικό 2016.

Ο Καλαβρυτινός ΑρχιΣεφ Παναγιώτης Αλεξόπουλος με την ομάδα ΜΑΓΕΊΡΩΝ ΤΕΡΨΗ, θα φροντίσουν να απολαύσουμε υπέροχες γεύσεις με παραδοσιακά Καλαβρυτινά Προϊόντα, ενώ ο «ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΟΙΝΟΣ» (Brand Της ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ) θα ενισχύσει το καλό κέφι που θα εκτυλιχτεί σε Καλαβρυτινό γλέντι.

Δυο μουσικά σχήματα, η ομάδα Έντεχνου Τραγουδιού «Σαμπάχ» και το γνωστό σε όλους μοναδικό για την παραδοσιακή ποιότητα του Συγκρότημα του Γιώργη Δαλιάνη θα φροντίσουν να απολαύσουμε υπέροχες στιγμές.

Το μοναδικό σύνολο Παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Λυκουριωτών και άλλα συγκροτήματα θα κάνει παρουσίαση δεξιοτεχνίας και Ελληνικών Χορών.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη και σας περιμένουμε στο αντάμωμα της Άνοιξης.

Η συνέχεια βεβαίως θα δοθεί με το γνωστό γλέντι των Καλαβρυτινών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κρατήσεις : Κυριαζής Νίκος 6940847152, Μαριάνθη Χρονοπούλου 6932901056, Πράγια Αρετή 6976446939 και Τάκης Μπουζιώτης 6937002536.

001

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *