Η ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ βάζει λεωφορείο μεταφοράς από Αθήνα για την Εορτή της επετείου της Μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει την 24 Ιουνίου 2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 9.30 πρωινή στον  χώρο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου η Παγκαλαβρυτινή Ενωης θα οργανώσει την ετήσια επετειακή Εορτή για τη νικηφόρα Μάχη του Μεγάλου Σπηλαίου κατά των ορδών του Ιμπραήμ Πασά, που έλαβε χώρα στις 24 Ιουνίου 1827.

Πληροφορούμε όλους τους πατριώτες που επιθυμούν από Αθήνα να συμμετάσχουν στην ξεχωριστή αυτή επέτειο που καθόρισε το αποτέλεσμα και τη λήξη της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα, συνδυάζοντας και μια ωραία ημερήσια και πολύ οικονομική εκδρομή με το προσκύνημα στο Ιερό Μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, ότι η Π.Ε. ναυλώνει πούλμαν για τη μεταφορά των επισκεπτών την 24 Ιουνίου ημέρα Κυριακή.

Συντονιστής έχει ορισθεί ο κ Κώστα ς Κατσιάρης  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να   επικοινωνήσουν μαζί του στο κινητό τηλέφωνο 6977216394.

Σημείωση: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύουμε ανήκει στον Γάλλο-ελβετό φωτογράφο και φιλέλληνα Φρεντ Μπουασονά (1858-1946 Γενεύη) και έχει ληφθεί στον περίβολο του μεγάλου σπηλαίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *