ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΤΗΝ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, προσκαλεί όλους τους πατριώτες, τους οικείους και τους φίλους τους, να ζωντανέψουν και φέτος με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, την Ετήσια Χοροεσπερίδα με κοπή Πρωχρονιάτικης Πίτας που θα γίνει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στην Αίγλη του Ζαππείου με ώρα προσέλευσης 12.30 το μεσημέρι.

AIGLH ZAPPEIOY  1

Όλοι έχουμε πεθυμήσει να ξανανταμώσουμε για ένα δυναμικό ξεκίνημα του νέου χρόνου και η συμμετοχή μας στην εκδήλωση αυτή θα προσδώσει τον εναγκαλισμό και τη θέρμη που με τη βούληση μας ανέκαθεν προσφέραμε για τη διαφύλαξη της δράσης των Καλαβρυτινών πατριωτικών Συλλόγων.

Να είμαστε όλοι εκεί για να συνοδοιπορήσουμε μέσα από την ενότητά μας, στις ιστορικές παραδόσεις του τόπου μας και στις αξίες μας, για να αντλήσουμε την ψυχική δύναμη που θα μας χρειαστεί στη δύσκολη αναμέτρηση με την πραγματικότητα. Παρά την οικονομική στενότητα, ο πλούτος της συμμετοχής όλων μας είναι αυτός που θα δώσει το χρώμα και την ουσία που θα εμπνεύσει τη δράση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης για ένα δημιουργικό 2014.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη.

aiglh2

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης από ορχήστρα με ζωντανή μουσική, ενώ στο πρώτο μέρος θα γίνει παρουσίαση χορών Αργεντίνικου ΤΑΝΓΚΟ από την Επαγγελματική Σχόλη Χορού “Dirty Dancing” ενώ στο δεύτερο μέρος θα γίνει παρουσίαση δημοτικών χορών από το χορευτικό του Συλλόγου Λυκουριωτών Αθήνας. Βεβαίως θα συνεχίσει το γνωστό γλέντι των Καλαβρυτινών.

AIGLH3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *