Ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε. στην εκδήλωση των Δρυμοτών Καλαβρυτινών

drym9

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου Δρυμοτών Καλαβρυτινών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015, παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την Ένωση, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε., κ.Λάμπης Ζωγράφος. Παραβρέθηκαν ακόμα τα μέλη του Δ.Σ της Π.Ε.,κ. Τάκης Μπουζιώτης (τ.πρ.συλλόγου Δρυμοτών) και ο Κωνσταντίνος Κατσιάρης (πρόεδρος συλλόγου Κρινοφύτων) .

Ο κ. Ζωγράφος στον χαιρετισμό του τόνισε:

Εκ μέρους της ΠΕ, του προέδρου και του ΔΣ, σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, ομόνοια και προκοπή.
Οι ευχές, με όση ζεστασιά κι αν μεταφέρονται, όλοι γνωρίζουμε ότι για να πραγματοποιηθούν, χρειάζεται όραμα, καλή προαίρεση και κόπος.

Οι Δρυμώτες, έχετε αποδείξει ότι διαθέτετε ικανότητες για συλλογική προσφορά και έχετε δώσει παραδείγματα σε όλους μας.
Με τις εθελοντικές δράσεις εξωραϊσμού και καλλωπισμού του χωριού σας που τόσο αγαπάτε, αλλά και την εξαιρετική συμμετοχή και πνεύμα συνεργασίας που εκπέμπει στο ΔΣ της ΠΕ ο άξιος εκπρόσωπός σας ο Τάκης ο Μπουζιώτης.

Στην εποχή που διανύουμε, όλοι εμείς οι Καλαβρυτινοί και ιδιαίτερα οι σύλλογοι, οφείλουμε να αντιληφθούμε τις προκλήσεις που είναι μπροστά μας για την αναγκαιότητα ενδυνάμωσης της ταυτότητάς μας και να δράσουμε με κινητήριο δύναμη την ενότητα και την ανιδιοτελή προσφορά.
Εσείς οι Δρυμώτες,
έχετε το λαμπρό παράδειγμα του αείμνηστου Θόδωρου Σπυρόπουλου, που έφυγε μεν τη χρονιά που πέρασε, αλλά άφησε για παρακαταθήκη, το έργο του, την αγάπη του για τον τόπο και τη δύναμη της μεγάλης του καρδιάς.
Ας κινηθούμε λοιπόν όλοι μας τη χρονιά που έρχεται με φως τις δικές του αρετές. Ευχαριστώ.

drym10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *