ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Ιουνίου 2016

83_MG_3889
Σε συνέχεια της μακράς σειράς εορτασμών της Μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου που κάθε χρόνο συνδιοργανώνουν η Ιστορική Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και η Παγκαλαβρυτινή Ένωση με την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, έχουμε την χαρά και τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος στις 12 Ιουνίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00-12:30  με συντονισμό της «Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως» και  συνεργασία πολλών Συλλόγων της περιοχής μας, διοργανώνει τον επετειακό Πανηγυρικό Εορτασμό της σημαντικής αυτής επετείου με την παρουσίαση της ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ για πρώτη φορά μετά το 1973.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τον  Ιστορικό Ναό της Παναγίας της Μεγαλοσπηλαιώτισσας όπου θα γίνει η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τον Καθηγητή κ Αθανάσιο Καψάλη, Αν. Καθηγητή Εκκλησιαστικής Ιστορίας της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Αθήνας.
Θα ακολουθήσει η Αναπαράσταση της ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ του 1827,που θα ξαναπαρουσιαστεί μετά από 43 χρόνια (από το 1973), από εθελοντές μη επαγγελματίες Καλαβρυτινούς ηθοποιούς, προερχόμενους από 10 Καλαβρυτινούς Συλλόγους με σημαντική δραστηριότητα και έργο.
Με την ολοκλήρωση της Αναπαράστασης θα γίνει παρουσίαση του Ηρωικού Καλαβρυτινού Τραγουδιού τηςΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (1821).
Σας προσκαλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση και να τιμήσετε με την παρουσία σας την σημαντική αυτή επέτειο.
Η ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ για να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενος από Αθήνα έχει οργανώσει την αποστολή πούλμαν σε συνδυασμό με ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στην Ι.Μ.Αγίας Λαύρα και στην πολή των Καλαβρύτων.  με πολύ χαμηλό κόστος ανά άτομο (8 Ευρώ συνολικά).
Οι ενδιαφερόμενοι για να κλείσουν Θέσεις παρακαλούμε να απευθυνθούν στις κ Χρονοπούλου Μαριάνθη τηλ 6932901056  ή στην κ. Αρετή Πράγια τηλ  6976446939 απογευματινές ώρες η με την αποστολή μηνύματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Επιβίβαση: 
6:20 Γ΄ Σεπτεμβρίου και Σατωβριάνδου κοντά στην Ομόνοια
6:45 στο Παλατάκι
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 4:30 μμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *