Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος των Καμενιάνων Άγιος Αθανάσιος

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος των Καμενιάνων Άγιος Αθανάσιος, από Καμενιανίτες- Δροβολοβίτες και επισκέπτες μας που τίμησαν το χωριό μας και τον προστάτη μας εν μέσω χειμώνος!!!

Μετά την Θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ναό μας ακολούθησε η κοπή της πίτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ –ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ –ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», προσφορά για τους μονίμους κατοίκους των Καμενιάνων!!!!

Το φλουρί τούτη τη χρονιά βρέθηκε στο κομμάτι του εορτάζοντος πολιούχου μας Αγίου Αθανασίου. Να μεσιτεύει υπέρ πάντων ημών.

Την Θεία λειτουργία τέλεσε ο ιερέας μας π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων για την Δημοτική Ενότητα Αροανίας κ. Λιακόπουλος Παναγιώτης, εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά Γεώργιο.

Επίσης παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της τοπ. κοινότητας Καμενιάνων, πολλά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και πλήθος επισκεπτών.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της «ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» του συγγραφέα και φίλου Λειβαρτζινού Νίκου Παπακωνσταντόπουλου μετά της συζύγου του, στον εσπερινό του εορτάζοντας ναού μας, την 17η-1 2015.

Τους ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε ο πολιούχος μας Άγιος Αθανάσιος να μεσιτεύει στον Κύριο, εις βοήθειαν πάντων ημών και υμών!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ –ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ –ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ

Ο πρόεδρος

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος- Καμενιανίτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *