Η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως

PR1

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, προσκαλεί όλους τους πατριώτες, τους οικείους και τους φίλους τους, να ζωντανέψουν και φέτος με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, την Ετήσια Χοροεσπερίδα και την κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στην Αίγλη του Ζαππείου με ώρα προσέλευσης 12.30 μεσημέρι

Πρόσκληση 

στην Ετήσια Χοροεσπερίδα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως

Όλοι έχουμε πεθυμήσει να ξανανταμώσουμε για ένα δυναμικό ξεκίνημα του νέου χρόνου. Η συμμετοχή μας στην εκδήλωση αυτή θα προσδώσει τον εναγκαλισμό και τη θέρμη, που με τη βούληση μας ανέκαθεν προσφέραμε για τη διαφύλαξη της δράσης των Καλαβρυτινών Πατριωτικών Συλλόγων και όλων των φίλων μας.

Να είμαστε όλοι εκεί για να συνοδοιπορήσουμε μέσα από την ενότητά μας, στις ιστορικές παραδόσεις του τόπου μας
και στις αξίες μας, για να αντλήσουμε την ψυχική δύναμη που θα μας χρειαστεί στη δύσκολη αναμέτρηση με την πραγματικότητα. Παρά την οικονομική στενότητα, ο πλούτος της συμμετοχής όλων μας είναι αυτός που θα δώσει το χρώμα και την ουσία που θα εμπνεύσει τη δράση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης για ένα δημιουργικό 2015.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης από ορχήστρα με ζωντανή μουσική, ενώ θα γίνει παρουσίαση δημοτικών χορών από το χορευτικό του Συλλόγου Λυκουριωτών Αθήνας και άλλα χορευτικά συγκροτήματα.

Η συνέχεια βεβαίως θα δοθεί με το γνωστό γλέντι των Καλαβρυτινών.

πληροφορίες – κρατήσεις:

κ.Δήμο Βαρβιτσιώτη, πρόεδρο Π.Ε. τηλ: 69444258260

κα. Αναστασία Μπαλασοπούλου Γ.Γ.Π.Ε. τηλ 6984514102

Προσκλήσεις στον Ειδ.Γρ. της Π.Ε. Τάκη Μπουζιώτη τηλ 6937002536

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *